Werkwijze

U kunt ten alle tijden vrijblijvend een intakegesprek plannen met EigenzinnigKind. Bij dit intakegesprek zal de kennismaking centraal staan en zal gekeken worden wat EigenzinnigKind voor u kan betekenen. Als beide partijen ervoor kiezen om samen te werken wordt een begeleidingsplan opgesteld die als leidraad zal dienen voor de begeleiding. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig aangepast.

Tijdens de begeleiding wordt gebruik gemaakt van videobeelden. We vragen u een situatie of moment te filmen. Deze beelden blijven altijd in uw eigen bezit. Wat kenmerkend is voor EigenzinnigKind, is dat we graag doen wat nodig is en zoeken naar een werkvorm die bij het gezin of de leerkracht past. De begeleiding vindt altijd plaats in de omgeving van het kind.

Vraag een intake gesprek aan

Waar en Wanneer

De begeleiding door EigenzinnigKind vindt altijd op locatie plaats. Dit wil zeggen dat de hulp geboden wordt in de context van het kind.
In overleg met de begeleider wordt afgestemd wanneer de begeleiding plaats zal vinden.

Geef me de 5 zijn

EigenzinnigKind is licentiehouder van ‘Geef me de 5’. Licentiehouder zijn betekent dat wij helemaal werken met de methodiek van ‘Geef me de 5’ en hier ook constant in geschoold worden.

Meer informatie over deze methodiek is te vinden onder het kopje ‘Geef me de 5’, of op de website van ‘Geef me de 5’: www.geefmede5.nl

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u een vraag? U kunt altijd in contact komen met EigenzinnigKind!

Bel of mail gerust naar:
info@eigenzinnigkind.nl
0610263218

Tijdens begeleidingsmomenten nemen wij doorgaans de telefoon niet op, maar u kunt altijd mailen, de voicemail inspreken, of een whatsappbericht sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.